Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Januari 2018

Maandoverzicht – Januari 2018

by Aimy

Januari, de maand waar mensen uitbuiken van de feestdagen, de fitnessabonnementen weer worden opgestart en vooral een maand waar eigenlijk weer wordt uitgekeken naar de eerstvolgende vakantie. Een maand die eigenlijk niet zo heel bijzonder is. Althans, dat wordt gezegd!

Voor mij was deze maand een feestje. Van feestjes, reisjes en verjaardagen. Tijd voor een overzicht voor deze mooie eerste maand van 2018.

Waar was Aimy?

Rome

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van de kerstvakantie, moest mijn vakantie nog beginnen! Samen met Ruud ben ik een aantal dagen naar Rome geweest en hebben we daar heel wat kilometers gelopen om deze fantastische stad te bewonderen. Lees hier onze culinaire route door Rome of hier voor onze eerste dag in deze stad.

Wat deed Aimy?

Sjoelwedstrijd 2018

Ja je hoort het echt. Sjoelwedstrijd. Sinds een aantal jaar is het een traditie geworden dat ik samen met mijn lieve familie een sjoelwedstrijd houd op nieuwjaarsdag. Iedereen doet mee, zelfs mijn oma ;-). Dit jaar hadden we zelfs een echte trofee die je kon winnen. Ik moet het dit jaar helaas doen met een 2e plek, dus nog even oefenen voor 2019!

Waar is Aimy 1 jaar

Het was mijn blog haar eerste verjaardag. Yes! Ik ben enorm trots en blij dat ik deze blog ben begonnen en een hoop mensen mag inspireren met mijn verhalen. Zo trots dat ik zelfs een winactie mocht doen in samenwerking met Kunst in Kaart. Op naar het volgende jaar!

Sinterkerstennieuw

Jaarlijks vier ik met mijn vriendinnen Sinterkerstennieuw. Meestal in januari als alle feestdagen achter de rug zijn. Compleet met gedichten, cadeautjes  en uiteraard eten hebben we een enorm gezellige avond. Het is niet altijd even makkelijk om een vriendinnengroep van 10 bij elkaar te krijgen, maar op deze avond is iedereen erbij! En wat was het leuk!

60, but still young!

Mijn lieve papa is deze maand 60 jaar geworden. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Zelf had hij een feest gegeven, maar als verassing had ik samen met mijn zus en broertje de dag erop een verassingsdag voor hem gepland. Met als resultaat een uitgebreide lunch, escaperoom en bierproeverij in de mooiste stad van Nederland ;-).

Fotoalbum Japan

Pfoe, hier verdien ik een schouderklopje voor hoor. Eén van mijn reisvoornemens voor 2018 was om dan eindelijk eens van Japan het fotoalbum te maken. En laat ik dat nou gelijk in het begin van het jaar doen. Een fotoselectie maken uit 4500 foto’s was niet heel gemakkelijk en motiverend. Maar mijn album is af en wat ben ik blij!

Meest gelezen artikelen

Zoals ik stiekem wel een beetje had verwacht was mijn ‘verjaardagsblog’ het populairste artikel van deze maand. Ontzettend leuk om te zien dat jullie dit met mij mee hebben gevierd.

Dat vier je met een echte bosche bol van Jan de Groot!

Een ander artikel dat veel werd gelezen is ‘reisroute; de oostkust van het Italiaanse eiland Sicilië’. Ik hoop dat veel lezers nu voldoende geïnspireerd zijn voor een reis naar dit mooie eiland! Ik ben in ieder geval van plan om nog eens terug te gaan!

Favoriete Instagram posts

3. Shinkyo Brug in het plaatsje Nikko, Japan


2. Een stedentrip naar Rome, Italië. Uitstap naar het Colosseum


1. Een stedentrip naar Rome, Italië. Uitzicht op het Sint Pietersplein

Wat staat me te wachten?

Zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik een trotse Brabander en trots op de stad waar ik woon. Daar zul je me de komende maand ook gaan vinden. Zo komt het mooiste feest van het jaar er weer aan. Dat is natuurlijk carnaval! Mijn broertje is deze maand jarig en (eindelijk) komt mijn nieuwe laptop deze maand binnen en word ik nog flexibeler in het schrijven van mijn artikelen.

Zo, mijn eerst maandoverzicht is een feit! Wat vonden jullie ervan? En wat staat er in februari op jullie te wachten?

You may also like

2 comments

Laura| Billenbloot Kokosnoot 5 februari 2018 - 15:51

Gefeliciteerd met je één jarig bestaan! Op naar nog heel veel leuke blogjaren.

Reply
Aimy 6 februari 2018 - 12:48

Dankjewel!! Zeker, dat gaat helemaal goedkomen!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.