Home Maandoverzicht Maandoverzicht – September 2018

Maandoverzicht – September 2018

by Aimy
vriendinnen - Waar is Aimy

Het is echt waar. Deze eerste maand dat ik zware rugzakken sjouwen weer heb overleefd, het treinleven weer heb opgepakt en van één kop koffie per dag inmiddels naar twee. Of drie ;-). De maand dat ik toch nog mijn studenten OV voor een half jaar kan gaan gebruiken. Kortom, een eerste maand weer als student van een nieuwe opleiding! Naast dit studentenleven heb ik heel wat leuke weekenden en dagjes weg achter de rug en zal ik jullie naast mijn studiespam ook met wat ander nieuws blij maken!

Waar was Aimy?

In de boeken, of nouja in de bieb dus.

Wat deed Aimy?

Babyshower

De maand september kon niet prachtiger beginnen! We hadden een babyshower van één van mijn vriendinnen en wat was het leuk en gezellig! Ze was enorm verrast en verwend en wat ben ik nu benieuwd of het een jongetje of meisje wordt!

vriendinnen - Waar is Aimy

Student Aimy

Okay, ik kom er toch nog heel even op terug. Het is tenslotte het hoofdonderwerp van mijn maand. Mijn studie! Drie september begon het dan. Mijn pre-master in de Communicatiewetenschap. Spannend, maar wat had ik er veel zin in! Inmiddels ben ik alweer even student, ben ik hard aan het leren en kan ik dat fijn afwisselen met af en toe een blog schrijven en mijn baan. Nog een aantal weken wachten en dan heb ik alweer mijn eerste tentamenweek. Wish me luck!

Sportfiets

Eindelijk had ik die nieuwe sportfiets binnen! Een verlaat verjaardagscadeautje, omdat ik natuurlijk weer eens niet kon kiezen ;-). De fiets heb ik gelijk goed uitgeprobeerd met een fijne fietstocht naar vestingstad Heusden. Uiteraard wel met een pannenkoek als beloning, ha!

Heusden - Waar is Aimy

’s-Hertogenbosch Celebrates Food. Op pad met het zusje.

Ik ging weer eens gezellig met mijn zusje op pad. Tweemaal zelfs, deze maand. Vanuit het VVV worden er Foodtours georganiseerd en werd dit één van de dagen mooi gecombineerd met de open monumentendag van Den Bosch. De rondleiding werd gehouden door Lotte, die met alle enthousiasme de trends rondom food en de monumenten wist te vertellen. Een leuke en leerzame middag waarbij ik onder andere voor het eerst boven op de watertoren van Den Bosch ben geweest en de sociëteit van binnen heb kunnen bekijken.

Watertoren Den Bosch Waar is Aimy
Tramkade Kuukskes Waar is Aimy

Vorige week hadden we een foodtour gedaan met het thema ‘typisch Bosch’. Hierin kwamen drie termen naar voren die we behandelden. Dankzij Anne, de maker van deze tour, belandden we in de voedselhistorie van Den Bosch en ik kwam achter geschiedenis die ik als heuse Bosschenaar nog niet eerder had gehoord. Super leuk! Ik heb er trouwens een blog over geschreven en die lees je hier. De tour kun je overigens nog boeken, dus als je enthousiast bent geworden van mijn blog, dus zeker even naar de website van Bezoek Den Bosch gaan!

Den Bosch - Waar is Aimy

Culinair

Met het afgelopen culinaire weekend van vorige week heb ik drie landen bezocht. Althans, met het eten dan ;-). Twee van mijn lieve vriendinnen vierden hun verjaardag en dat hadden we gezellig gevierd met een etentje bij Yalla Yalla.  De volgende dag had ik een verjaardag van mijn neefje en hadden ze uitgebreid Indonesisch gekookt. My favorite food! En zondag vierden mijn oma haar 85ste verjaardag en hebben we heerlijk bij La Cocotte gegeten. Ik schaam me diep, maar maandagochtend had ik nog geen honger ;-).

Yalla Yalla Waar is Aimy
Oma - Waar is Aimy

Favoriete gelezen artikel

De Etna vulkaan beklimmen op Sicilië. Of ik heb hele sportieve lezers die ook een vulkaan gaan beklimmen, of jullie zijn benieuwd hoe ik volledig af ga op mijn allstars en met te weinig conditie ;-). Anyway dit artikel is het meest gelezen deze maand, super leuk om terug te zien! Vooral omdat het voor mij zelf inmiddels een jaar geleden is dat ik daar ben geweest en vanzelf deze artikelen ook terug ga lezen.

Etna vulkaan - Waar is Aimy

Bloggen

Studeren heeft gevolgen voor mijn blog en misschien hebben jullie dat al gemerkt. Ik heb besloten volledig op mijn studie te gaan richten, maar dat betekent ook dat ik wat minder zal schrijven en posten. Ik ben niet weg hoor, ik blijf zeker schrijven omdat ik dat heel ontspannend vind. Alleen wordt het even wat minder! Op instagram blijf ik nog wel actief, dus mocht je me gaan missen, klik dan vooral even op de foto’s hieronder ;-).

Instagram Waar is Aimy

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Kun je het al raden? Juist, ik word een kluizenaar en duik mijn boeken in… Oké, niet helemaal dan. Mijn achternichtje Gabby komt vanuit Amerika weer een bezoekje brengen aan Nederland! Dus er staan weer wat Hollandse toeristenuitjes gepland. Ik ga voor het eerst naar een Oktoberfest. Weliswaar in Nederland, maar ik doe die dag gewoon even alsof ik in Duitsland zit. Daarnaast is in oktober ook het jaarlijkse vriendinnenweekend gepland. En wat heb ik er zin in!

Hoe zag jullie maand september eruit?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.