Home Persoonlijk Reisvoornemens 2018 – Waar is Aimy

Reisvoornemens 2018 – Waar is Aimy

by Aimy

Zo, nog een paar dagen en dan is het tijd om 2018 in te gaan luiden! Dat betekent dat het tijd wordt voor voornemens. Nou moet ik bekennen dat mijn voornemens nooit echt lukken. Ik heb altijd wel die ‘standaard’ voornemens. Meer sporten bijvoorbeeld. Ha, dat voornemen is me nog geen enkel jaar gelukt! Meer eten bijvoorbeeld lukt me dan weer wel, maar dat is geen voornemen voor mij ;-). Om voor mezelf toch wat voornemens te maken, betrek ik het gewoon lekker op de dingen die ik leuk vind! Zoals reisvoornemens. Dat is toch veel makkelijker om me daaraan te houden, niet?!

Lees hieronder mijn top 5 aan reisvoornemens voor het nieuwe jaar.


  1. Reisvoornemens 2018 – Nieuwe reizen maken

Nou, dat is een makkelijk voornemen hè! Nou weet ik al zeker dat ik dit voornemen zeker ga halen. Zo heb ik een lang weekend gepland naar Rome, voor in januari en zijn mijn vliegtickets binnen om in het voorjaar drie weken door Noordwest-Amerika te reizen. Deze bestemmingen staan vast, maar wie weet wat er nog meer op mijn pad komt. Eén ding weet ik zeker; dit jaar gaat weer een fantastisch reisjaar worden!

Deze bestemmingen staan vast, maar wie weet wat er nog meer op mijn pad komt.

  1. Reisvoornemens 2018 – Fotoboek maken na iedere reis

Een iets moeilijker voornemen voor mij. Ik vind het heerlijk om fotoboeken terug te kijken en mijn reizen opnieuw te beleven. En het maken van fotoboeken vind ik trouwens ook erg leuk om te doen. Maar ervoor gaan zitten en de tijd voor vrij te maken? Yes, dat is em! Ik heb daar gewoonweg het geduld niet voor en de tijd maak ik er helemaal niet voor vrij. Zo moet ik mijn album van Japan nog gaan maken, terwijl die reis inmiddels al ruim een half jaar geleden is. Toch maar eens voor gaan zitten dus!

  1. Reisvoornemens 2018 – Waar is Aimy uitbreiden

Zoals jullie in mijn jaaroverzicht al wel hebben gelezen bestaat Waar is Aimy alweer bijna één jaar! Dat betekent feest! Nou heb ik vol enthousiasme al vele artikelen geschreven en deze met jullie mogen delen. Maar merk ik dat ik toe ben aan iets nieuws, waar ik nog meer energie uit kan halen en waar ik jullie als lezer nog net meer mee kan verblijden met artikelen, althans dat hoop ik ;-). Zo zit ik erover na te denken om aan maandoverzichten te beginnen en ga ik hopelijk vanaf het nieuwe jaar twee artikelen per week in plaats van één artikel te plaatsen. Hoe het helemaal in elkaar gaat zitten, dat weet ik nog niet precies. Ik wil er in ieder geval plezier in blijven houden en mijn inspiratie met jullie kunnen delen!

 

  1. Reisvoornemens 2018 – Wereldreis 2.0 concreter plannen

Sinds een half jaar zitten mijn vriend en ik alweer weg te dromen over een nieuwe wereldreis. Na onze gave reis door Zuidoost-Azië in 2014 willen we heel graag nu ook de andere continenten gaan ontdekken. Langzaam beginnen de landen die we willen bezoeken al concreet te worden. Maar uiteraard is dat niet het enige wat gepland moet worden. Sinds dit jaar zijn we ook al hard aan het sparen en gaan we bedenken hoe we onze reisroute willen gaan doen. Globaal natuurlijk, want alles kan nog veranderen. Net zoals die momenten die ik nooit verwacht had te doen ;-).

  1. Reisvoornemens 2018 – Een vreemde taal leren

Al een tijd zit er in mijn hoofd om een vreemde taal te gaan leren. Ik wil het graag, maar het is er nog niet van gekomen. De afgelopen jaren zijn mijn vriend en ik veel in Spanje geweest. Wat een prachtig land en wat een geweldige taal. Ik zit er dus over na te denken om een Spaanse taalcursus te gaan doen. En daarmee in 2018 te beginnen. Nu alleen even uitzoeken of ik dit via een online cursus wil gaan doen, of ergens in de buurt.

Zo, dat waren ze. Nog een paar dagen en dan ga ik mijn uiterste best doen om deze voornemens na te streven! Wat zijn jouw (reis)voornemens voor 2018?

You may also like

2 comments

Shamira | Wander Rebel 8 februari 2018 - 10:54

Fijne plannen! Ik benieuwd wat het volgende continent van jullie wereldreis wordt. Al ideeën over? 🙂

Reply
Aimy 14 februari 2018 - 08:38

Ja heerlijk om over na te denken! Waarschijnlijk midden- en zuid Amerika.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.