Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Augustus 2018

Maandoverzicht – Augustus 2018

by Aimy
Beer Wall - Brugge - Waar is Aimy

Zonnige dagen, feestjes en toerist in eigen land. Augustus was voor mij een typische zomermaand, waar ik fijn op terug kan kijken. Lees hieronder mijn maandoverzicht van augustus. Komt ie!

Waar was Aimy?

Zoals ik hierboven al had beschreven was ik een echte toerist in eigen land. Veel door Nederland gereisd en lekker in Den Bosch gebleven. Zo ben ik sinds jaren weer eens een keer in Drenthe geweest, heb ik een dag strand gehad vlakbij Hellevoetsluis, had ik een cocktailmiddag gehad met vriendinnen en ben ik samen met Ruud, mijn zus en broertje tapas gaan eten. Daarnaast was ik samen met Ruud nog twee dagen in Brugge te vinden, waar ik binnenkort wat artikelen over online zet. Bier en chocolade zal er sowieso in voor komen!

Boottocht Brugge - Waar is Aimy

Wat deed Aimy?

Verjaardag mama

Mijn lieve mama was jarig en dat moesten we natuurlijk vieren! Een verjaardag vol met eten en een gezellig avond op Theater Festival Boulevard in Den Bosch.

Hema - taart - waar is aimy
Waar is Aimy - Theaterfestival Boulevard

Toerist in eigen land bij Kinderdijk

Aangezien ik weer met een studie ga starten heb ik van mijn vriendinnen de Lonely Planet van ‘Holland’ gekregen. Hoe leuk! Zo kan ik de leuke dagjes of weekendjes weg wat dichter bij huis zoeken. Kinderdijk was het geworden deze maand. Een plek waar ik tot een jaar terug nog nooit van heb gehoord. Achteraf om voor te schamen, want iedere toerist van buitenaf gaat hier naar toe om de beroemde negentien molens te bezichtigen. En leuk dat het was! Ik heb me nog nooit zo’n toerist gevoeld als in Kinderdijk!

Waar is Aimy - Kinderdijk

Herdenking Nederlands-Indië

Een bijzondere middag om te herdenken. Het is uiteraard minder bekend, maar wat mooi dat ieder jaar de tijd na de capitulatie van de Japanners en de gevolgen voor de Nederlands-Indiërs wordt herdacht.

Introductie Nijmegen

Een nieuwe studie start niet zonder een introductie. Na een dag vol ontmoeten van nieuwe mensen, de campus verkennen, spellen, eten en intromarkt ben ik volledig klaargestoomd om mijn nieuwe studie in september te gaan starten.

Weekend Drenthe

Voor een verjaardag van een familielid, besloten we er met de familie een fijn weekend weg van te maken. Met onder andere een gezellig feest op zaterdag waar een frietkraam en ijskraam in de voortuin stonden (Hoe chil!). De volgende dag hebben we wat hunebedden gespot (Voor Ruud de eerste keer, ha!)  en een fijne middag in Wildlands Emmen gehad.

Emmen - Hunebedden - Waar is Aimy
Kuukskes - Wildlands Emmen

Favoriete Instagram posts

  1. Gumwall Seattle, Washington
  2. Crater Lake, Oregon
  3. Hoh Rainforest, Washington

Barcelona artikelen

Voor de Barcelona liefhebbers onder ons. Deze maand had ik twee artikelen online gezet over deze toffe stad:

 

Waar is Aimy - Park Guell
Bilbao Berria Waar is Aimy

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Zoals je in mijn maandoverzicht van juli wel hebt gelezen, ga ik in september starten met een nieuwe studie. Inmiddels is het dus al september en ben ik officieel weer student. Wennen dat het is! Maar ik heb er enorm veel zin in. Verder ga ik met mijn zus op pad. Zo gaan we een culinaire tocht maken door Den Bosch tijdens de open monumentendag. En verder laat ik me weer helemaal verrassen.. met studieboeken waarschijnlijk ;-).

Hoe zag jouw maand augustus eruit?

You may also like

2 comments

Yvonne 6 september 2018 - 05:29

Leuk verhaal weer Aimy, ik krijg bijna heimwee maar Nederland…bijna, want ik ben hier nog niet uitgekeken!
Liefs,
Yvonne

Reply
Aimy 12 september 2018 - 16:28

Dankjewel Yvonne! Gelukkig ben je nog niet uitgekeken, want ik geniet ook volop van jouw verhalen! Toch kijk ik er wel naar uit om ze ‘real live’ te horen ;-).

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.