Home Maandoverzicht Maandoverzicht – April 2018

Maandoverzicht – April 2018

by Aimy

En dan is er alweer een einde aan april gekomen. Wat gaat de tijd snel! Deze maand ben ik er redelijk niezend doorheen gekomen. Want tja, de echte lente is dan toch echt begonnen en dat vinden pollen leuk. Ik niet ;-). Een maand met warme zomerse dagen en weer fijne dingen. Tijd voor een nieuw maandoverzicht!

Waar was Aimy?

Nou, eigenlijk gewoon thuis. Een maand zonder langere uitstapjes, maar heerlijk thuisgebleven in mijn fijne kikkerlandje. Uiteraard moest er veel uitgezocht worden voor onze reis naar de Washington en Oregon States!

Wat deed Aimy?

Afscheid nemen

Afscheid van de buurvrouw.  Ja hoor, deze stoere vrouw is op haar fiets vertrokken richting het mooie Azië. Je leest het goed. Op haar fiets. Zo gaaf! Inmiddels is ze al in Oostenrijk, dus heeft ze de aardige kilometers er al op zitten. Wat een inspiratie, niet!?

Paasweekend

Hoewel ik op eerste paasdag moest werken, heb ik een gezellige tweede paasdag gehad met mijn lieve familie. Een dag die we weer vrij traditioneel hebben gevierd. Een brunch met veel (lees: heel heel veel) eten, gezelligheid en het terugkijken van filmpjes van vroeger.

Bloesemtijd

Ondanks dat de hooikoorts ervoor zorgt dat lente niet mijn lievelingsseizoen is, ben ik gek op die prachtige bloesembomen die opbloeien. Overal in de stad kwamen die prachtige witte en roze bloemetjes tevoorschijn.

Uiteten met Kuukskes

Uiteten met foodblogger Kuukskes. Ofja, het is eigenlijk gewoon mijn zus haha! Mijn zus kookt en schrijft mooie blogs over eten, leuke hotspots, lifestyle en noem maar op. Onlangs werd ze uitgenodigd om bij Mövenpick te eten en je raad het al. Ik mocht mee, yay! Heerlijk gegeten en vooral lekker bijgekletst.

Foto by Kuukskes

Reunië

Eindelijk weer eens mijn afstudeervriendinnen gezien. Twee keer per jaar spreken we iets af. Inmiddels wat levensjaren en kinderen verder en wat was het weer gezellig! Zo fijn om elkaar te blijven zien.

Koffiecaartje

Ik was uitgenodigd door Imke van Koffiecaartje voor een koffietour door Den Bosch om de tofste koffiespots van de stad te bezoeken. Een erg gezellige dag, veel koffie en leuk om andere bloggers te ontmoeten. Hier komt binnenkort nog een blog over online!

Saal Digital Nederland

In samenwerking met @Saal Digital Nederland heb ik een fotoboek gemaakt en daar een review over geschreven. Een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf!

Meest gelezen artikel

Deze maand heb ik niet veel geschreven. Een maand met veel andere zaken die ik naast de blog moest regelen. Wel had ik een blog online gezet over een kostenoverzicht voor een rondreis door Japan. Een blog die deze maand direct veel werd gelezen. Hopelijk zijn er een aantal mooie reizen naar Japan uit ontstaan!

Favoriete Instagram post

Tokashiki eiland in Japan

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Zoals de meesten van jullie wel weten zal ze maand mei voor het grootste deel bestaan uit onze reis naar de USA! De eerste keer dat ik deze richting op ga, twee prachtige staten ga bezoeken en veel familie zal ontmoeten. Ik zal jullie op de hoogte houden via instastories, dus houd het in de gaten! Het einde van deze maand zal ik mooi gaan afsluiten met een bruiloft in de familie. Altijd leuk en gezellig! Kortom, het wordt weer een prachtige nieuwe maand!

Hoe ziet jullie maand mei eruit?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.