Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Juni 2018

Maandoverzicht – Juni 2018

by Aimy

Een maandoverzicht van prachtige zomerdagen, mijn verjaardag, iets met een vinger tussen de deur, een belangrijke toets en ‘voederdag’. Kortom, een goed gevulde zomerse maand!

Waar was Aimy?

Lekker in Nederland. Niet weggeweest naar het buitenland deze maand.

Wat deed Aimy?

Fotoboek USA

Yes, mijn voornemen voor 2018 is werkelijkheid geworden! In drie volle dagen tijd heb ik mijn fotoboek van onze reis door de USA af weten te krijgen. Poeh, wat een werk was dat zeg! Hoewel ik het super leuk vind om een fotoboek te maken, gaat er stiekem veel tijd in zitten. Zeker als je 5000 (!) foto’s hebt en daar eerst een selectie van moet maken. Maar oh my, wat ben ik blij met het resultaat. Iedere keer krijg ik weer heimwee terug, zodra ik het boek opensla!

Een belangrijke toets

Jazeker, een maand vol wiskunde studie. Ieder vrij uurtje had ik hierin gestoken. Maar het resultaat mag er wezen. Deze studiebol is er met een 8,5 vanaf gekomen 😉

Voederdag

Letterlijk en figuurlijk! Ieder jaar combineren wij met de familie vader- en moederdag. Gezellig een dag samen op pad. Na een heerlijk uitgebreide brunch, hadden we een toffe stadswandeling gemaakt door Den Bosch. Niet zomaar één, maar in de vorm van een speurtocht. Erg leuk, vooral als je de stad al goed kent. Bijgekomen met een high wine en geëindigd met, uiteraard… een goed bord eten!

Foto by: Kuukskes

Verjaardagen

Juni is de maand van mijn verjaardag. Dit jaar ben ik 26 geworden. Op de dag zelf heb ik heerlijk rustig mijn verjaardag gevierd met familie en de dag erop heb ik met mijn lieve vriendinnen een American party gehad. Inclusief hamburgers en cookie dough ;-)! Daarnaast mocht ik van Horecaartje een winactie gaan doen. Een Koffiecaartje weggeven voor mijn volgers. Hoe tof!

IMG_2317-2
Koffiecaartje
American party

Naast mijn eigen verjaardag is mijn zus binnenkort ook jarig en heeft ze haar verjaardag afgelopen zaterdag al gezellig met de familie gevierd. Aangezien zij een foodblogger is kwamen we de avond hééél goed door met heerlijke tapas.

Lomp met Aimy

Lomp is mijn tweede naam. Echt! Doordat ik gehaast bezig was om te gaan werken, kwam mijn duim tussen de deur. Au! Gelukkig was het mijn ‘verkeerde’ hand, waardoor ik gewoon de wiskundetoets nog kon maken, haha. Met een gekneusde duim verder gaat het gelukkig weer beter. Ik ben er inmiddels wel achter gekomen dat ik behoorlijk drama kan maken. Maar goed, dat zullen we maar gauw vergeten ;-).

Meest gelezen artikel

Heel wat hongerige mensen heb ik geholpen met het maken van een keuze. Althans, dat hoop ik dan! Het artikel ‘Rome; 11 hotspots om te eten en drinken’ was deze maand het favoriete artikel.

Favoriete Instagramfoto’s

  1. Wandeling in Den Bosch
  2. La Push Beach, Washington
  3. Multnomah Falls, Oregon

Multnomah Falls Waar is Aimy

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Mijn lieve vriend is jarig. Dat gaan we vieren in Barcelona! De eerste dag van juli ben ik al zomers begonnen met een barbecue en heerlijke biertjes van Hellobier. Verder hoop ik nog een weekend naar het strand te kunnen en zal ik veel gaan schrijven over Amerika.

Hoe zag jullie maand juni eruit?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.