Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Oktober 2018

Maandoverzicht – Oktober 2018

by Aimy
Vriendinnen

Hoi daar! Weten jullie nog wie ik ben? Ik ben Aimy, dat meisje die momenteel fulltime studeert en een hele maand geen blogs heeft geschreven. Je leest het goed: een HELE maand. Dat studeren kost me momenteel veel tijd en energie en met mijn eerste tentamenweek in oktober, had ik er bewust even voor gekozen om de blog voor een maand aan de kant te schuiven. Maar hé, ik ben er weer! En ondanks het fulltime studeren heb ik ook ontzettend veel leuke dingen gedaan in deze maand.

Waar was Aimy?

Lekker in Nederland. Geen buitenlandse uitstapjes gemaakt, maar wel veel van ons kikkerlandje kunnen bekijken. En hoewel ik zelf niet naar het buitenland ben geweest, heb ik het buitenland wel even naar Nederland gehaald ;-). Mijn achternichtje uit Amerika is namelijk voor twee weken op bezoek geweest en samen met haar hebben we heel wat in Nederland gezien en gedaan.

Wat deed Aimy?

Communicatie nerd

Om maar meteen met het hoofdonderwerp in huis te vallen: Studeren! Niet veel verschil met vorige maand, hoewel ik deze maand dus mijn eerste tentamenweek heb gehad. Poeh, dat was wennen hoor, na 4,5 jaar niet meer te hebben gestudeerd. Inmiddels ben ik alweer met de tweede periode begonnen en krijg ik langzamerhand het studentenleven weer onder de knie ;-).

Oktoberfest

Het eerste Oktoberfest in Den Bosch en ik was er bij. Compleet met een Dirndl, halve liter glazen bier en enorm foute muziek werd het een top avond!

Oktoberfest Den Bosch
Oktoberfest

Fietsen

Wat was oktober een maand met prachtige weer. Om deze mooie herfstdagen niet voorbij te laten gaan hadden Ruud en ik een fijn stuk gefietst vlakbij de Vughtse Heide. Fijn, zo’n heerlijk bos vlakbij de stad!

Vughtse Heide - Waar is Aimy
Vughtse Heide - Waar is Aimy

9 jaar samen

Ruud en ik zijn alweer 9 jaar samen en ondanks de drukte wilden we dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Dus een heerlijk diner bij Yalla Yalla om het te vieren!

Kraamvisite

In mijn maandoverzicht van september schreef ik over de babyshower van een vriendinnetje van mij. En deze maand was er een heel lief klein mannetje geboren en uiteraard ging ik even langs om ermee te knuffelen en de kersverse papa en mama te feliciteren!

Toerist in eigen land

Zoals ik hierboven al had gezegd, was mijn achternichtje uit Amerika op bezoek. Zo zijn we tijdens de Dutch Design Week, naar Eindhoven geweest, hebben we een bezoek gebracht aan Den Haag en hebben we een middag in Amsterdam besteed. Een bezoek in mijn eigen mooie stadje mag natuurlijk ook niet ontbreken, dus een boottocht door de Binnendieze van Den Bosch hebben we ook gedaan. Om deze Hollandse weken helemaal compleet te maken hadden we samen met de familie een sjoelavond georganiseerd en hebben we uiteraard alle typische Hollandse (en Bossche!) lekkernijen gegeten ;-).

Vredespaleis - Waar is Aimy
Infinitea Eindhoven - Waar is Aimy
Binnendieze - Waar is Aimy
Toerist Gabby - Waar is Aimy

Vriendinnenweekend 5.0

En daar was ie dan! Mijn jaarlijkse vriendinnenweekend. Dit jaar waren we in Alkmaar te vinden en hebben we gekampeerd. Je leest het goed: gekampeerd met 5 graden! Prima uit te houden hoor ;-). In ieder geval wel op de locatie waar wij zaten: De indoor camping van Alkmaar. Een gezellig weekend vol met wandelingen door de stad, kaasproeverijen, koekhappen, klompendansen,  stappen en Virtual Reality. Nu alweer zin in volgend jaar :).

Alkmaar - Waar is Aimy
Indoor Camping Alkmaar
Jong Belegen - Waar is Aimy

Blog

Zoals ik hierboven al had geschreven, had ik oktober bewust gekozen om even niet te bloggen. Een te drukke maand waar ik even wat rust moest creëren voor mezelf. Waar ik des te blijer van werd, was het feit dat mijn bezoekersaantal bleef groeien, ondanks dat er geen nieuwe blogs bij waren gekomen. Zo fijn om dat terug te zien!

Favoriete gelezen artikel

In september heb ik de foodtour ‘typisch Den Bosch’ gehad en daar had ik een blog over geschreven. Een tour die helaas niet meer wordt gegeven dit jaar, maar wie weet dat deze volgend jaar weer terugkomt. Aangezien dit artikel in oktober het meest is gelezen, hoop ik dat veel lezers hier wat aan hebben gehad en de tour in oktober nog mee hebben kunnen pakken.

Den Bosch - Waar is Aimy

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Aangezien de maand al even bezig is kan ik al vertellen dat ik samen met Ruud, mijn zusje en achternichtje naar Parijs ben geweest. Daar zal ook nog een leuke blog van online komen! Daarnaast begint mijn nieuwe schoolperiode, heb ik een teamuitje met mijn lieve collega’s, ga ik helpen met de intocht van Sinterklaas van Den Bosch en heb ik nog een verjaardag. Een mooie maand waar ik erg naar uitkijk.

Ik ben benieuwd, hoe zag jouw maand oktober eruit?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.