Home Persoonlijk Waar is Aimy 1 jaar + Winactie

Waar is Aimy 1 jaar + Winactie

by Aimy

Hoeraa!! Het is zover! Waar is Aimy bestaat officieel 1 jaar! Wat ben ik trots en blij dat ik mijn blog ben gestart en dat ik al vele reisfans heb mogen inspireren. Tijd voor een update over mijn blog.

Officieel een blogger!

18 januari 2017. De dag dat ik mijn eerste twee blogs heb geschreven en deze online heb gezet. Pfoe wat vond ik dat spannend zeg! Ik stond open voor feedback, maar bang om verkeerde reacties te krijgen was ik toch wel! Na een aantal dagen durfde ik dan toch met mijn vrienden en familie te delen dat ik officieel mijn blog ben begonnen. En hun reacties? Super positief! Dat gaf me nog meer energie om mijn blog door te zetten.

Ik zat vol met verhalen en ideeën en wilde ze enorm graag met anderen gaan delen. Via Wordpress had ik een website online gezet waar ik mijn artikelen tijdelijk op heb geplaatst, totdat ik een mooie eigen website zou hebben.

Het zoeken van een passende naam

Hoe is mijn naam tot stand gekomen? Nou, daar heb ik van tevoren nog wel weken over na moeten denken! Er kwamen diverse ideeën naar buiten, maar uiteindelijk is ‘Waar is Aimy’ ontstaan. De reden erachter is er niet eentje om helemaal trots op te zijn, maar mogen jullie best weten ;-). De hashtag #waarisaimy werd regelmatig gebruikt tijdens de fitnessafspraken die ik niet zo goed nakwam. Sporten is zeg maar af en toe mijn ding, maar meestal toch niet, haha. Aangezien mijn fitnessmaatje en mijn zus me daar regelmatig op wezen en me berichten stuurden met #fitmetaimy #waarisaimy was mijn naam tot stand gekomen. Waar is Aimy! Gelukkig ben ik in schrijven wat beter dan sporten ;-)!

Waar is Aimy online – waarisaimy.nl

Na mijn grote reis door Japan, heb ik met wat hulp mijn huidige website online weten te krijgen. Sinds juni ben ik te vinden op waarisaimy.nl. Voordat mijn nieuwe website de lucht in ging, zaten er al aardig wat uren in het ontwikkelen en ontwerpen ervan. Ongeveer de gehele maand juni heb ik druk aan mijn website gewerkt. Na deze maand ben ik weer volop gaan schrijven en met de maanden stegen ook de bezoekersaantallen. Of het veel bezoekers waren? Nee, nog niet. Maar wat gaf het mij een kick dat ik via Google werd gevonden en dat jullie mijn artikelen lazen en hebben gebruikt voor nieuwe inspiratie. Zo trots!

Reisverhalen, reistips, reviews & persoonlijke verhalen

Sinds januari plaatste ik ongeveer een artikel per week. Ik wilde heel graag meer schrijven, maar door de drukte met werk liet ik het hierbij en werd het zelfs even minder. Dit gaf me wat meer rust en kon ik de artikelen die ik online had gezet met plezier blijven schrijven. Ik had enorm veel plezier in het delen van mijn verhalen. Met wat drukke tijden het afgelopen jaar en het bouwen van mijn website heb ik inmiddels 40 artikelen geplaatst en ben ik voorlopig nog lang niet uitgeschreven! Ik heb vele reisverhalen en reisroutes geschreven, wat persoonlijke artikelen online gezet en heb zelfs mijn eerste review online gezet van Fotofabriek.nl. Iedere dag worden mijn artikelen gelezen en (hopelijk) gebruikt voor het maken van nieuwe reizen!

Hoe nu verder met Waar is Aimy?

Wat mijn grootste doel is? Plezier houden in het schrijven! Ik vind het heerlijk om mijn inspiratie met jullie te delen en dat wil ik heel graag zo houden. Al schrijf ik voornamelijk voor mezelf, merk ik dat ik steeds meer lezers en volgers krijg. En daarvoor ben ik jullie dankbaar! Iedere dag weer wat meer lezers en ik ontvang ook zulke lieve reacties. Dat maakt mijn dag iedere keer weer goed. De andere kant van steeds meer lezers en volgers betekent ook hogere verwachtingen. En omdat ik zo blij met jullie ben, wil ik dat graag zo houden. Daarom wat aanpassingen aan Waar is Aimy!

Zo zal ik voortaan op een vaste dag mijn artikelen online zetten en ga ik kijken hoe twee artikelen per week mij af zullen gaan. Daarnaast heet mijn website niet voor niets ‘Waar is Aimy’! Dus zal ik ook een start gaan maken met maandoverzichten. Zo zijn jullie ook wat meer van mijn andere fijne momenten per maand op de hoogte, behalve alleen de dagjes weg en de reizen die ik maak. En verder… hebben jullie nog tips of wensen? Het allerbelangrijkste blijft dat ik met veel plezier schrijf en jullie kan blijven inspireren.

Dat vier je met een echte bosche bol van Jan de Groot!

Wie jarig is trakteert!

Nu weer terug naar ‘mijn’ verjaardag. Een feest kan niet gevierd worden zonder traktatie!

Als echte reisfan wil ik het liefste mijn hele huis vol hangen met herinneringen van mijn gave reizen. Foto’s vind ik door mijn hele huis en aan dikke poster met de wereldkaart erop hangt er ook al even. Zo ben ik uiteindelijk ook terecht gekomen bij kunstinkaart.nl.

Via Kunst in Kaart heb ik twee verschillende posters in huis opgehangen met de plattegrond van mijn favoriete stad. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom ik twee posters in mijn huis heb hangen? Het antwoord is heel simpel. Waar is Aimy het liefste? Juist! In mijn eigen stad, mijn thuis. Een aangezien ik twee totaal verschillende kaarten in mijn huis heb hangen, kan het prima!

Wat ik zo leuk aan de producten van Kunst in Kaart vind, is dat je altijd je eigen kaart kunt ontwerpen. Zo zijn er twee verschillende stijlen. De stadskaarten, die handgemaakt zijn en de mozaïek kaarten die zijn ontworpen door middel van satellietfoto’s. Hoe gaaf! Daarnaast kun je je eigen kleur bepalen, zodat de kaart helemaal in je huis zal passen.

Wat kun je winnen?

Omdat ik zelf zo enthousiast ben over deze kaarten, mag ik een A3 formaat kaart weggeven t.w.v. € 29,95. De winnaar mag de kaart in eigen stad, stijl en kleur gaan uitzoeken.

Wat moet je doen?

  • Like de Facebook en/of Instagram pagina van Waar is Aimy
  • Like het bericht
  • Zet in een reactie welke stad jij graag op de kaart wilt hebben en waarom je die stad hebt gekozen.

De winactie loopt van donderdag 18 januari t/m zondag 21 januari 21:00 uur. De winnaar wordt diezelfde avond nog gekozen en bekend gemaakt op Facebook en Instagram.

Let op: Op de foto zie je mijn kaarten met lijst. De kaart die je wint is exclusief lijst.

Mocht je al nieuwsgierig zijn over Kunst in Kaart? Lees dan hier mijn review of ga direct door naar de website kunstinkaart.nl.

Vier je met me mee? Welke stad of land kies jij voor op jouw muur?

You may also like

1 comment

Natalie 18 januari 2018 - 12:15

Super leuk, Aimes

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.