Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Juli 2018

Maandoverzicht – Juli 2018

by Aimy

Vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Ik in ieder geval wel. Helemaal met het heerlijke zomerse weer dat we in ons kikkerlandje hebben. Voor een prachtige zomer hoeven we dit jaar in ieder geval niet naar het buitenland. De maand juli was voor mij een drukke maand met veel werken, uitstapjes, zomerse avonden met vrienden en verjaardagen.

Waar was Aimy?

In Barcelona en zo’n beetje verspreid over Nederland. Mijn korte stedentrip naar Barcelona is gemaakt, doordat Ruud voor zijn werk in Barcelona was. Aangezien zijn verjaardag in die week viel, was het voor mij een goede reden om ook even langs te gaan! Een verjaardag vol met ijs, tapas en mooi weer kon ik natuurlijk niet missen! Aangezien Ruud na zijn werk nog een dag extra eraan vast had geplakt, konden we mooi samen Barcelona verder ontdekken. Er staan dus weer mooie blogs te verwachten. Misschien wel met Ruud als gastblogger ;-).

IMG_1292
Barcelona

Wat deed Aimy?

Hellobier

De eerste dag van juli begon al goed met een open dag van Hellobier. Broer en zus Job en Anouk hebben samen een mooi bedrijf opgezet waarbij zij zorgvuldig speciaalbier pakketten voor je samenstellen en hier graag wat meer over willen vertellen. Binnenkort zal ik er uitgebreider over schrijven. Mocht je al nieuwsgierig zijn dan kun je vast hier op de website kijken.

IMG_2328
IMG_2343

Trek Festival

Aangezien eten een primaire behoefte is, moest en zou ik uiteraard naar het TREK festival gaan ;-). Samen met mijn zus, broertje en wat vrienden waren we hierheen geweest. Door de warmte was het er gezellig druk, was het eten bij de foodtrucks weer ongelooflijk lekker en hebben we ons met gezellig muziek heel prima vermaakt.

1a92be65-5884-41c7-8d3d-419b220d34a3
IMG_2405

Weekend vieren in Hellevoetsluis

Wat doe je als je ouders op een camping zitten vlakbij het strand? Precies, dan ga je er naartoe! Lekker even weg, richting de kust. Met een zonnige dag op het strand, barbecueën, spelletjes en een fietstocht naar Brielle had ik een heerlijke mini vakantie tussen het werken door.

IMG_2781
IMG_2808
89d9eeca-399b-49a7-a0ae-8d9b5f0c795f

Feest in Maastricht

Hoewel de foto’s misschien je laten denken dat het Frankrijk is, zaten wij afgelopen weekend in het Bourgondische zuidelijkste puntje van Nederland om een verjaardag te vieren van Ruuds familie. Met een prachtige feestlocatie, swingende muziek, lieve mensen en heerlijk eten, waande ik me 24 uur lang voor even in het buitenland. Wat is Nederland toch prachtig!

Nieuwe uitdagingen en vooruitzichten

Back to student life

Je leest het goed. Ik word weer student! In mijn maandoverzicht van juni had je waarschijnlijk wel gelezen dat ik in een wiskundetoets moest maken. Dat was één van de eisen voor deze opleiding. En dat is gelukt! Na 4,5 jaar ga ik weer verder studeren en start ik met een nieuwe opleiding  in Communicatiewetenschappen.  Een nieuwe spannende uitdaging, waar ik enorm veel zin in heb!

Een bezoek uit Amerika

In mei hadden Ruud en ik een mooie reis gemaakt naar Washington en Oregon. Daarbij bezochten we een deel van mijn familie waar we een fijne tijd mee hebben gehad. En in oktober zijn de rollen omgedraaid. Mijn achternichtje komt weer naar Nederland toe en gaat een Eurotrip maken. Dus mochten jullie nog tips voor haar hebben, dan zijn die meer dan welkom ;-).

Meest gelezen artikelen

De Spaanse stad Valencia is erg in trek en mijn artikel over de bezienswaardigheden van deze stad is dan ook vaak gelezen. Daarnaast zijn er ook veel lezers die de Etna vulkaan gaan beklimmen. Of in ieder geval bezoeken, ha!

Ciudad de las Artes
Mount Etna

Favoriete Instagramfoto’s

  1. Cape Flattery, Washington
  2. Painted Hills, Oregon
  3. Otter Rock, Oregon

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

Het wordt voor mij een drukke werkmaand. Nog even sparen voordat ik met mijn studie ga starten! Daarbij zal mijn introductie eind augustus ook gaan starten. Daarnaast is mijn lieve mama jarig en staan er nog wat leuke weekenden weg gepland. Kortom, weer een gezellige maand!

Hoe was jullie maand juli? Ook zo genoten van het zomerse weer? Ik ben benieuwd!

You may also like

2 comments

Marcella 8 augustus 2018 - 15:47

Wat leuk dat je weer gaat studeren! Welke opleiding heb je eerder gedaan trouwens? Veel succes! Tof ook, een uitje naar Barcelona. Gave stad!

Reply
Aimy 11 augustus 2018 - 14:51

Dankjewel! ik heb er enorm veel zin! Wel spannend weer hoor. Ik heb hiervoor Pedagogiek gedaan. Erg mooie opleiding, maar tijd voor iets nieuws!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.