Home Maandoverzicht Maandoverzicht – Mei 2018

Maandoverzicht – Mei 2018

by Aimy

Jullie zullen inmiddels wel de vraag stellen Wie is Aimy? In plaats van Waar is Aimy? Haha yes, I am sorry, het is aardig stil geweest op mijn blog. Echter ben ik erg druk bezig geweest en wil ik dat met alle enthousiasme met jullie gaan delen.

Waar was Aimy?

In the USA! Noordwest Amerika om precies te zijn. In drie weken tijd heb ik samen met Ruud een roadtrip gemaakt door de staten Washington en Oregon. Zo gaaf! Verder was ik ook nog een weekend in Aken en voor de rest lekker in Nederland.

Wat deed Aimy?

Roadtrippen

Tja, als ik eenmaal vakantie heb, dan haal ik er ook echt het uiterste uit. En deze keer voor het eerst naar Amerika. De reisverhalen zal ik jullie binnenkort vertellen, maar hier de reis in een notendop: In totaal hebben we 23 dagen gereisd, waarvan we 21 dagen in Washington en Oregon waren geweest. We hebben veel gedaan, veel gegeten ( lees = teveel gegeten). Deze staten heeft een geweldig landschap en heeft ontzettend veel te bieden. De steden Seattle en Portland zijn top en de hamburgers…OH MY. Ik heb er zelfs mee ontbeten! De mensen zijn relaxt en het feit dat we mijn familie eindelijk weer hebben gezien, heeft de reis extra bijzonder gemaakt. Kortom, dikke vette heimwee terug dus!

USA2018979
IMG_0387
IMG_0475
5cdf8ba2-fd09-4c41-8a64-00bb59776ae2

Back to reality

En dan is je vakantie voorbij en komt die realiteit weer in beeld! Maar ach, wat fijn om mijn lieve familie en vrienden weer te zien! Ik kan nooit lang genoeg weg blijven, maar om met iedereen weer heerlijk bij te kletsen is toch ook wel weer erg fijn. Wel is het voor iedere lange reis voor mij toch wel weer even goed wennen om in het ritme te komen. Inmiddels ben ik alweer anderhalve week aan het werk, dus zit dat ritme er alweer aardig goed in!

Bruiloft

Van een reis naar een bruiloft! Met de tropische temperaturen en wat zweetdruppels verder in Aken, mochten wij genieten van een prachtige bruiloft van de broer van Ruud. En wat straalden ze! Blijft toch bijzonder zo’n mooie dag. En hoewel ik nooit hakken draag, heb ik het toch even voor elkaar gekregen om er bijna de hele dag op te lopen ;-).

IMG_1855
IMG_1867

Meest gelezen artikelen

Dit jaar zullen er mooie reizen gemaakt worden naar het Italiaanse eiland Sicilië. Mijn artikel over de reisroute die wij hebben afgelegd is enorm veel gelezen. Leuk om te zien, want zelf ben ik ook echt verliefd op dit eiland geworden.

Ook het artikel van mijn koffietour door mijn favoriete stad werd veel gelezen. Voor de koffieliefhebbers onder ons: Kom naar Den Bosch, koop het Koffiecaartje en ontdek de leukste tentjes van deze stad!

Instagram foto’s

Super voorspelbaar natuurlijk, maar ik ben al lekker enthousiast bezig geweest met het posten van onze fantastische reis door Noordwest Amerika.

  1. Painted Hills
  2. Mount Rainier, campfire
  3. Mount Rainier, hiking in the snow

Wat gaat er de komende maand gebeuren?

De komende maand staat er veel op me te wachten. Zo heb ik een belangrijk tentamen waar ik voor moet leren en word ik ergens ook nog eens een jaartje ouder. En voor de rest vier ik samen met mijn familie vader- en moederdag in één, dus staat er nog een leuke ‘voederdag’ op ons te wachten!

Hoe ziet jullie maand mei eruit?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.