Home Nederland Ochtendwandelingen in Den Bosch

Ochtendwandelingen in Den Bosch

by Aimy

De Intelligente Lockdown. Inmiddels ben ik aardig aan dit woord gewend. Gewend aan dit leventje thuis: Geen weekendjes weg of op vakantie, knuffelen met mijn lieve vrienden en familie, terrasjes en uiteten gaan. Ondanks dat ik dit toch wel echt begin te missen en het kriebelt om weer op reis te gaan vermaak ik mij prima. Sterker nog, het woord vervelen heb je mij de afgelopen twee maanden echt niet horen zeggen!

In deze periode ben ik druk bezig met mijn masterscriptie. Urenlang zwoegend achter mijn laptop en op de koffietjes in de stad na, verandert er voor mij eigenlijk vrij weinig. Daarnaast heb ik het geluk dat ik ook nog kan werken, wat voor een fijne afwisseling zorgt. En voor de rest? Joh, genoeg om de rest van de tijd in te vullen! Ik puzzel heel wat af (nooit gedacht dat ik net zoals vroeger weer uren mijzelf kon richten op het maken van een puzzel). Ik sport in mijn studeer- en werkruimte, ik videobel heel wat af, ik bak taarten en cakes en heb mezelf zover gekregen om iedere dag te wandelen. Iedere dag. En ik vind het heerlijk! Wandelen door mijn fijne stad Den Bosch.

Het liefst wandel ik zo vroeg mogelijk in de ochtend, zodat ik niemand tegen kom en in alle rust een rondje kan gaan. Naast het feit dat Den Bosch een prachtig centrum heeft, wandel ik juist graag in de prachtige natuuromgeving die de stad te bieden heeft.  En deze foto’s deel ik graag!

Het Bossche Broek

Benieuwd naar de Bossche carnavalswandeling? Klik dan hier

Moerputten en Moerputtenbrug

Centrum Den Bosch en Vughts Gement

En ja. Ik mis het reizen ontzettend! Maar echt, dat wandelen door Den Bosch maakt veel goed. Ik ben de stad nog meer gaan bewonderen dan ik al deed en zelfs nu ontdek ik nog leuke verstopte plekken en straatjes. En daarmee is bovenstaande fotocollectie nog maar een fractie uit mijn hele fotoreeks en alles wat Den Bosch te bieden heeft. Want Den Bosch is prachtig! Op welke plekken in Den Bosch ben jij graag? Ik ben benieuwd!

En ben je benieuwd wat Den Bosch je nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de website van Bezoek Den Bosch.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.