Home Persoonlijk Review Kunst in Kaart – Een herinnering voor aan de muur

Review Kunst in Kaart – Een herinnering voor aan de muur

by Aimy

Herinneringen, ik heb er genoeg! Ik onthoud ze gewoon of ik heb mijn fijne fotoboeken waar ik ze in terug kan kijken. Door het hele huis hangen foto’s met mooie herinneringen door de jaren heen. Een kast vol met fotoboeken en reisgidsen, een grote canvas aan de muur met een foto van onze prachtige wereldreis in 2014 en een wereldkraskaart. Je zult wel merken dat ik graag mijn herinneringen zichtbaar wil hebben ;-). Daarnaast blog ik natuurlijk met veel plezier en is dat voor mij ook een manier om een herinnering te delen.

Een herinnering op kaart

Toch was dit alles voor mij nog net even niet genoeg. Ik wilde iets bijzonders in mijn huis hangen, iets typisch van de stad waar ik woon! Hoewel ik vrijwel iedere dag bezig ben met het zoeken van leuke bestemmingen of het uitpluizen van fijne stedentrips is mijn thuis in ’s-Hertogenbosch toch de fijnste plek van de hele wereld. Dat was een goede reden om de website van Kunst in Kaart te bezoeken.

Van mijn zusje had ik vorig jaar een A3 groene stadskaart van de mooiste stad (!) van Nederland gekregen en zelf heb ik er nu nog een A3 ‘retro’ mozaïekkaart bij uitgekozen. Hoewel het beide van dezelfde stad is, vind ik juist de verschillen van stijl zo leuk bij elkaar passen.

Kunst in Kaart

Vanuit een afstudeerproject is Kunst in Kaart ontstaan. Inmiddels is het uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en deze website verkoopt kaarten van steden en landen van over de hele wereld. Kunst in Kaart heeft diverse stijlen kaarten. Zowel de mozaïek- als de stadkaarten zijn handgemaakt ontworpen, waarbij de mozaïek kaart is ontstaan vanuit satellietfoto’s. Naast de stadkaarten heeft Kunst in Kaart wereldkaarten, provinciekaarten en zelfs voor de carnavallers onder ons: carnaval kaarten! Naast de diverse stijlen kun je ook nog kiezen uit een tal van kleuren. Zo maak je de stadskaart helemaal naar je eigen zin, zodat je het een mooie plek in je huis kan geven.

Ik ben enorm te spreken over de service. Er wordt snel contact met je opgenomen en mijn A3 mozaïek kaart had ik binnen drie werkdagen al in huis. Ideaal! De kaarten zijn van uitstekende drukkwaliteit en omdat het op een posterformaat wordt gedrukt geeft het een frisse en hippe uitstraling voor in huis.

Door het hele huis hangen foto’s met mooie herinneringen door de jaren heen

Kortom ik ben zeer tevreden over Kunst in Kaart. Ideaal voor als cadeautje, maar vooral leuk om lekker voor jezelf te hebben ;-). Ga ik er nog een bestellen? Zeker! Waarschijnlijk deze keer dan wel van een andere gave stad! Welke stad zou jij kiezen? Neem hier een kijkje op de website!

Ik heb deze review gemaakt in samenwerking met Kunst in Kaart. Deze review bestaat uit mijn eigen en onafhankelijke mening.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.