Home Review Ontdek de wereld met Wereldkaarten.nl – Review

Ontdek de wereld met Wereldkaarten.nl – Review

by Aimy
Splash wereldkaarten.nl - Waar is Aimy

Jullie weten inmiddels dat ik aardig verslaafd ben aan reizen en altijd weer op zoek ben naar nieuwe reizen. En hoe kun je nou beter tot inspiratie komen dan met een wereldkaart? Precies! Van wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart canvas bestellen naar keuze. Lees hieronder mijn review.

Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl is een onderdeel van de grotere website Fotocadeau.nl. Fotocadeau.nl heeft al meer dan tien jaar ervaring met het printen van muurdecoratie. Zo verkopen zij niet alleen wereldkaarten voor binnen, maar kun je ook kiezen voor een foto op doek voor buiten. Wereldkaarten.nl heeft een assortiment van meer dan 90 unieke wereldkaarten. Naast wereldkaarten verkopen zij ook land- en stadskaarten. Deze wereldkaarten worden op diverse maten en materialen geprint en op deze manier kun je het helemaal naar je eigen smaak bestellen.

Wereldkaart Canvas

Na flink wat keuzestress te hebben gehad, heb ik voor twee wereldkaarten gekozen. Eén die ik in mijn studiekamer kan hangen en de ander in de slaapkamer. Twee totaal verschillende wereldkaarten die precies goed bij de kamers passen.

Asian

De eerst gekozen wereldkaart is een wit canvasdoek met een zwart/roze Aziatische print. Het formaat voor deze canvas is 60×90 cm. De roze tinten zijn wat extremer dan op de website, maar dat vind ik juist wel mooi. Iets meer aansprekend en weer net even wat anders dan de ‘klassieke’ wereldkaarten.

wereldkaarten.nl Asian - Waar is Aimy
wereldkaarten.nl Asian - Waar is Aimy
Wereldkaarten.nl Asian - Waar is Aimy

Splash

De tweede wereldkaart is een kleiner formaat, 40×60 cm. Deze wilde ik eigenlijk in een groter formaat hebben, maar dat was bij deze print helaas niet mogelijk. Achteraf maar goed ook, want nu heb ik de mogelijkheid om de canvas op de kast te zetten, in plaats van tegen de muur te hangen. De speelse print, door de zorgt voor een hippe en vrolijke uitstraling.

Wereldkaarten.nl Splash - Waar is Aimy

De kwaliteit van de canvasdoeken zijn erg goed. Stevig en de kleuren komen mooi naar voren en de canvasdoeken zijn netjes en recht op het frame vastgemaakt. De prijs-kwaliteit is goed in verhouding en via de website krijg je een goed beeld, van hoe de canvassen in je huiskamer eruit komen te zien. Daarbij is de website erg gebruiksvriendelijk en krijg je een goed overzicht van de producten die zij hebben. Het maakte voor mij de keuze moeilijk, omdat ik zoveel leuke printen ontdekte!

Bezorging en service

De bezorging wordt gedaan via DHL. Een prima service met wie je een afspraak kunt maken voor als je de eerste keer bij bezorging niet thuis bent. Goed geregeld dus! De canvassen waren netjes ingepakt en afgeleverd.

Over de service ben ik helaas iets minder tevreden. Ik vermoed dat ik gewoon pech heb gehad waardoor de levering te laat was. Binnen vijf werkdagen zouden de canvassen worden verstuurd, maar na acht werkdagen niets te hebben gehoord, had ik zelf contact opgenomen met de klantenservice. Er was iets fout gegaan en daar hadden ze hun excuses voor aangeboden. Echter kwamen de canvassen niet op de daarna afgesproken datum binnen, waardoor ik de afspraak opnieuw moest verzetten. Nou had ik geen haast bij de bezorging, maar was dit wel het geval geweest, dan zou ik erg teleurgesteld zijn geweest. Nogmaals, ik denk dat ik gewoon pech heb gehad, maar als consument zou ik tevreden zijn geweest met nog een excuusbericht na de levering.

Review

Kortom, vanwege de kwaliteit van de wereldkaarten zou ik de volgende keer hier zeker weer een product gaan bestellen. De producten zijn goed van kwaliteit, de kleuren komen mooi naar voren en er is een ruime keuze aan printen en vormen. Daarnaast ben ik zelf nog heel nieuwsgierig naar de houten en poster wereldkaart producten.
Echter zal ik alleen een bestelling plaatsen, wanneer ik de tijd heb en de bestelling niet direct binnen een werkweek binnen hoef te hebben.

Mocht je nou ook nieuwsgierig zijn geworden? Neem dan gauw een kijkje op wereldkaarten.nl. Maar pas op! Er zijn heel veel leuke printen en het wordt moeilijk kiezen ;-).

Ik heb deze wereldkaarten ontvangen op uitnodiging van Wereldkaarten.nl. Deze review bestaat uit mijn eigen en onafhankelijke mening.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.