Home Review Review Fotoalbum.nl – Vlakliggend Fotoboek

Review Fotoalbum.nl – Vlakliggend Fotoboek

by Aimy
Fotoalbum.nl - Waar is Aimy

Van iedere vakantie maak ik wel een fotoboek. Doordat ik tegenwoordig met mijn mobiel en fotocamera foto’s maak, wordt het overzicht ‘om even wat terug te kijken’ steeds lastiger. Het vasthouden en openslaan van een fotoboek om herinneringen terug te kijken is iets wat ik daarom zo graag doe.

Fotoalbum.nl heeft mij gevraagd om een fotoboek te maken. Dit jaar ben ik naar Noorwegen geweest en daar heb ik een fotoboek van gemaakt. Het resultaat: een vlakliggende fotoboek van 30×24 centimeter met in totaal 42 pagina’s. Om jullie een beeld te geven wat Fotoalbum.nl inhoudt en wat zij jouw allemaal kunnen bieden, heb ik er een review over geschreven.

Fotoalbum.nl

Fotoalbum.nl is een online bedrijf die wanddecoratie, kalenders en agenda’s aanbiedt voor klanten uit Nederland en België. Het grote voordeel van Fotoalbum.nl is dat zij zeven dagen per week bereikbaar zijn en hiermee snel je vragen kunnen beantwoorden en je verder te helpen.

Met de online software van Fotoalbum.nl kun je gemakkelijk in een handomdraai een eigen product ontwerpen. Doordat deze software online is, hoef je dit niet persé thuis te doen, maar kun je bijvoorbeeld onderweg in de trein ook je product ontwerpen om je herinnering vast te leggen.

Vanaf 11,00 euro heb je al een fotoalbum. Hiermee dus ideaal om niet alleen grote reizen, maar ook stedentrips of korte vakanties vast te leggen in een mooi boek.

Fotoalbum.nl - Waar is Aimy
Fotoalbum.nl – Waar is Aimy

Fotoboek

Het maken van je eigen fotoboek gaat via de online software die je kunt vinden op de website. Het importeren van de foto’s gaat vlot en je krijgt de optie om het boek zelf te vullen of dit automatisch te laten doen. Zelf ben ik daarin best precies in dus koos ik ervoor om mijn boek zelf te vullen.

Voor iedere pagina kun je een template kiezen voor de vormgeving van de foto’s. Deze kun je zelf nog verschuiven naar eigen wens. De foto’s zelf kun je ter plekke nog gemakkelijk bewerken, met een aantal filters.

Fotoalbum.nl - Waar is Aimy
Fotoalbum.nl – Waar is Aimy

Pluspunten van Fotoalbum.nl

  • De online software is erg makkelijk in gebruik. Als je niet zo handig bent met de computer of bewerkingsprogramma’s, dan is deze software de uitkomst voor je. Er zitten wat minder functies op dan andere fotoboeken, maar dit maakt de software erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  • De software kun je direct gebruiken, er hoeft geen programma van tevoren worden gedownload.
  • Kleuren van de foto’s. De kleuren en scherpheid van de foto’s komen afgedrukt overeen met hoe je het in de software ziet. Erg fijn!
  • Je ziet bij het plaatsen van een foto direct of de kwaliteit van de foto voldoende is om in het fotoboek te plaatsen. Zo voorkom je verassingen bij het uploaden van je fotoboek.
  • Na het bestellen ligt je fotoboek al binnen vijf werkdagen op je deurmat. Je ontvangt een bericht zodra het fotoboek is opgestuurd. Daarbij was het fotoboek stevig en goed verpakt.

Verbeterpunten voor Fotoalbum.nl

  • Helaas was het album net iets te scheef afgedrukt. Dit valt niet zo op en waarschijnlijk letten de meesten er niet op. Aangezien ik vrij kritisch ben met fotoboek, zie ik de randjes niet helemaal recht staan. Op zich geen probleem, maar wel een puntje van verbetering.
  • De communicatie mag nog net iets beter. Ik heb heel netjes een bevestiging van bestelling gekregen en ook wanneer het album is verstuurd. Echter zou ik het persoonlijk fijn vinden om tussendoor te kunnen zien in welk fase het fotoboek zich bevindt. Zo kun je het proces een beetje volgen en kun je een betere inschatting maken wanneer deze binnen zal komen.
Fotoalbum.nl - Waar is Aimy
Fotoalbum.nl – Waar is Aimy

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Fotoalbum.nl. De kwaliteit is goed en de levering is snel. Qua prijs/kwaliteitverhouding vind ik dit heel goed in balans en daarmee zal ik zeker nog eens bij Fotoalbum.nl terugkomen. Dankjewel Fotoalbum.nl voor het ontvangen van dit fotoboek!

Ik heb dit fotoboek gemaakt op uitnodiging van Fotoalbum.nl. Deze review bestaat uit mijn eigen en onafhankelijke mening.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.