Home Review Review Studentendrukwerk – Foto op Dibond

Review Studentendrukwerk – Foto op Dibond

by Aimy
Waar is Aimy - Studentendrukwerk

Sinds ik vanaf september weer voltijd student ben, is mijn laptop als blogger en voltijd student onmisbaar. Artikelen lezen, theorieën zoeken, markeren en typen als een malle. Nog even wachten en dan kan ik mijn scriptie gaan maken. En daar heb ik alvast dit online bedrijf voor gevonden.  :). Onlangs heeft studentendrukwerk mij benaderd en gevraagd of een product van hun uit te proberen. Aangezien het nog iets te vroeg is voor mijn scriptie, maar ik wel nieuwsgierig werd naar dit bedrijf, besloot ik om iets anders uit te proberen: een product dat meer past bij de lente die net is begonnen.

Studentendrukwerk

Een jong bedrijf, dat is opgericht in 2016, heeft hun eigen digitale drukkerij en maakt dat zij hun producten snel kunnen leveren en hierbij de juiste kwaliteit kunnen waarborgen. Studentendrukwerk onderscheidt zich door hoge kwaliteit producten te leveren voor een scherp studententarief. Ook voor de niet studenten onder ons ;-). Op hun website bieden ze diverse producten aan. Van het printen van je scriptie, boeken, fotoalbums, visitekaartjes tot aan bierviltjes. Daarnaast bieden ze ook wanddecoratie aan, zoals banners, posters, canvas en foto op dibond. Dat laatste product heb ik uitgeprobeerd.

Mijn balkon kon wel een lente opknapbeurt gebruiken en een mooie nieuwe foto voor aan de muur past er ideaal bij. Het voordeel van een foto op dibond is dat de afdruk wordt gedaan op een metalen plaat, voorzien van een witte toplaag en is waterbestendig waardoor je deze foto zowel binnen als buiten kunt ophangen. De plaat is gemakkelijk schoon te maken en zal door het materiaal niet snel verkleuren of vervormen. Dit product heb ik inmiddels binnen. Lees hieronder mijn review!

Waar is Aimy - Studentendrukwerk
Foto op Dibond

Review voor een foto op dibond

Service

Het ontwerpen van een dibond is heel eenvoudig. Na het kiezen van het dibond ontwerp, word je de keuze gesteld om het direct online te ontwerpen of om direct je prijs te berekenen en later een PDF te uploaden (voor als je bijvoorbeeld al een ontwerp hebt, of je wilt een logo af laten drukken).

Ik had ervoor gekozen om een online ontwerp te maken en koos daarbij voor een liggend formaat. Met het programma upload je vlot een aantal foto’s, die je als collage in je ontwerp kun zetten. De foto’s kun je nog los bewerken en als je wilt kun je er stickers en tekst aan toevoegen. Ik had gekozen voor één foto omdat ik dat beter vind uitkomen voor een bord van 40×30 cm.

Verzending

Na het bestellen van het artikel, kun je de bestelling volgen in je account. Zodra de bestelling wordt verzonden, krijg je hier nog een aparte mail over gestuurd en kun je met je Track & Trace nummer bekijken wanneer je bestelling wordt verzorgd. Een goede communicatie. Daarnaast was mijn bestelling op een zaterdag (weekenddag) geplaatst en had ik mijn bestelling de volgende woensdag al binnen. Een snelle service waar ik erg tevreden over ben.

Waar is Aimy - Studentendrukwerk
Foto op Dibond

Kwaliteit van het product

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Het bord is van stevig materiaal en de kleuren van de foto zijn er door de witte toplaag goed uit gekomen. Ze waren iets minder fel dan mijn ontwerp op de computer, maar dat vond ik totaal niet storend. Van de zijkant is de foto ook goed te zien en vlekken of vingerafdrukken zie je er niet gauw opzitten. Doordat het bord wat zwaarder is door het metalen materiaal, is het ideaal voor buiten. Doordat dit bord waterbestendig is en niet zal verkleuren hangt deze mooi op mijn balkon. Over de verkleuring kan ik helaas (nog) niets zeggen, maar wel heeft dit bord mijn balkonnetje net even wat meer opgefleurd.

Als ik een verbeterpunt moet opnoemen die ik heb ondervonden, is dat je er gratis plak strips bij kunt bestellen. Hoewel ik deze er wel bij had besteld, zijn deze niet mee gekomen. Na contact te hebben opgenomen worden de plak strips direct gratis toegezonden. Wederom goede communicatie en service!

Aanbeveling

Zou ik studentendrukwerk aanbevelen aan anderen? Jazeker! De kwaliteit van een scriptie kan ik helaas (nog) niet beoordelen, maar over de wanddecoratie ben ik in ieder geval erg tevreden. De service is goed en snel, het programma is simpel in gebruik en de kwaliteit van het geleverde product is hoog. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed en ik zal hier dan ook zeker vaker iets gaan bestellen.

Ben je benieuwd geworden naar dit product? Ga dan naar de website van Studentendrukwerk voor meer informatie.

Ik heb dit product ontworpen op uitnodiging van Studentendrukwerk. Deze review bestaat uit mijn eigen en onafhankelijke mening

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.